fbpx

Zappi Laadpaal

myengergi

Zappi zonne-compatibele
EV lader - Laadpaal

vanaf €1.999,- incl btw

Toekomstbestendig, intelligente elektrische auto oplader. zappi is de # 1 best verkopende zonne-compatibele lader. Ontworpen voor gemak, geen compromis.

Zappi is een adaptieve EV lader die stroom kan nemen van het net, zonne-energie, of beide. Zo kunt u dus uw auto laden met 100% groene stroom. Standaard geleverd met load-balancing, een must welke hoort bij een modern huishouden.

3 Fasen 22kW variant met kabellengte van 6,5 meter in de kleur zwart.

Zonnepanelen Zuid Nederland B.V. is officieel MyEnergi – Zappi Installateur

 • NIEUW MODEL 2022
 • met ingebouwde hub
 • Ethernet
 • WiFi
 • 3 Fasen 22kW lader
 • Geschikt voor 1-fase, 2-fase en 3-fase voertuigen
 • Kan ook aangesloten worden in een 1-fase woning (dan is alleen laden op 1 fase mogelijk)
 • Bekabeld, kabellengte uitsluitend met 6,5 meter leverbaar, tethered
 • Wordt standaard geleverd met 3 gratis CT klemmen, voldoende om de juiste werking te garanderen
 • Maximaal 3 CT klemmen bedraad aan te sluiten, uit te breiden met Harvi
 • Kan worden uitgebreid met 3 extra CT klemmen en een Harvi, om ook eigen opwek en huisverbruik te monitoren
 • Type 2 stekker, geschikt voor vrijwel alle elektrische voertuigen, BEV of Plugin Hybride voertuigen
 • Belangrijke voordelen voor installatie en veiligheid
 • Ingebouwde aardlekschakelaar voor gelijkstroom tot 6mA
 • Constant up-to-date, nieuwe software updates om zappi mee te laten ontwikkelen met de nieuwste types voertuigen en mogelijkheden
 • Connected – via een app op uw mobiele telefoon uit te lezen en te bedienen

Contact formulier

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beheer en controleer uw
energie overal.

Zappi is een slimme EV-oplader met een verschil. Hij werkt niet alleen als een traditionele EV-oplader, hij kan uw EV ook opladen met 100% GRATIS energie die wordt opgewekt door uw zonnepanelen of windturbine. 

En hier is dus het SMART-gedeelte. zappi kan overdag GRATIS opladen met uw zonnepanelen en kan ‘s nachts op de meest economische tijden laden als u de daluren van uw energieleverancier kunt gebruiken. 

Allemaal bestuurbaar door de myenergi app. Geen zonnepanelen? Geen probleem! Als u geen PV-systeem hebt, kan zappi nog steeds werken als een gewoon EV-laadstation dat importeert van het net.  U kunt later altijd uw zonne- / windsysteem toevoegen.

Download onze datasheets

Myenergi zappi datasheet

Klik om het datasheet te downloaden

Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor!

Uiteraard zijn wij trots op ons geleverde resultaat!
Daarom laten wij hieronder graag een kleine selectie zien van ons werk.

 

Rignald Henriquez
Rignald Henriquez
2023-10-03
Goede service. Ervaren installateurs en goede kwaliteit panelen en omvormers. Echt top.
Ad van Kemenade
Ad van Kemenade
2023-10-03
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Kim Luth
Kim Luth
2023-09-21
Zonnepanelen gelegd door een top team! En indien ik nog vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar! Dankjewel mannen! Met name Willem, Olaf, René & Jo!
Friso Wiggers
Friso Wiggers
2023-09-18
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Sjaak Verhoeven
Sjaak Verhoeven
2023-09-07
Bedankt voor de prima uitgevoerde uitbreiding met 5 zonnepanelen als 2e systeem en goede service-monitoring van 1e systeem van 15 zonnepanelen inmiddels al weer 10 jaar oud beide met Enphase Micro omvormers. Komende jaren uitbreiding met Enphase accu pakket!!! ZZN verdiend als installateur Enphase goud-platina label.
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-08-30
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
cevdet celik
cevdet celik
2023-07-12
Ik ben erg tevreden over deze bedrijf, is vanaf kennismaking tot snelle installatie van 30 zonnepanelen op verschillende dak delen alles perfect gegaan, top monteur Olaf verdient zeker meeste lof succes jongens
Ruth Ottenheym
Ruth Ottenheym
2023-07-05
Wat een pracht werk hebben Jut (christian) en Jo geleverd. Zeer vriendelijk gasten. Harde werkers en zeer correct. Meedenkend. Alleen maar lof vanuit Tegelen bij van der Putten.