fbpx

Enphase Thuisbatterij

Enphase Thuisbatterij

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij slaat jouw eigen opgewekte stroom op. Zo kun jij dit op een later moment zelf gebruiken.
Normaal gesproken gebruik je circa 40% van je opgewekte stroom direct op het moment van opwek, met
een thuisaccu kun je dit verhogen tot circa 70%. Je hoeft hierdoor minder energie van je energieleverancier
af te nemen en je stroomkosten zullen nog verder zakken.

Enphase IQ Battery 3T

De Enphase IQ Battery 3T is onderdeel van de nieuwste generatie Enphase batterijen. De batterij bevat vier geïntegreerde IQ8X micro-omvormers met een totaalvermogen van 1,28 kW. Door de geïntegreerde micro-omvormers zijn er geen hybride omvormers of extra opslagomvormers nodig. De totale bruikbare opslagcapaciteit van de batterij is 3,5 kWh.

De IQ Batterij 3T bevat verder een cover kit met behuizing, een wandmontagebeugel en een interconnectkabel voor bedrading tussen batterijen.

vanaf €4.395,- incl btw

Sla je opgewekte zonne-energie op, zodat je het op elk moment van de dag kunt gebruiken: ‘s nachts of tijdens piekuren.

Zo gebruik je minder energie van het net en verlaagd dit je energiekosten. Enphase IQ Batteries zijn modulair en verkrijgbaar in twee formaten zodat je de perfecte batterij kunt vinden voor je huidige en toekomstige energieverbruik

Enphase IQ Battery 10T

De Enphase IQ Battery 10T is onderdeel van de nieuwste generatie Enphase batterijen. De batterij bestaat uit drie 3T basiseenheden, wat optelt tot een totale bruikbare opslagcapaciteit van 10,5 kWh. De IQ Battery 10T bevat twaalf geïntegreerde IQ8X micro-omvormers met een totaalvermogen van 3,84 kW. Door de geïntegreerde micro-omvormers zijn er geen hybride omvormers of extra opslagomvormers nodig.

De IQ Batterij bevat verder een cover kit met behuizing, een wandmontagebeugel en een interconnectkabel voor bedrading tussen batterijen.

vanaf €8.750,- incl btw

Download onze datasheets

Enphase IQ Battery 3T

Klik om het datasheet te downloaden

Enphase IQ Battery 10T

Klik om het datasheet te downloaden

Enphase IQ Battery salessheet

Klik om het datasheet te downloaden

Enphase IQ8MC

Klik om het datasheet te downloaden

Enphase Systeem

Het Enphase Energy System brengt zonne-energie, batterijen en software samen in één compleet pakket. Zo kun je via een slimme mobiele app je eigen stroom opwekken, verbruiken en opslaan. Met het systeem van Enphase verlaag je je energierekening en verminder je je ecologische voetafdruk.

Contact formulier

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor!

Uiteraard zijn wij trots op ons geleverde resultaat!
Daarom laten wij hieronder graag een kleine selectie zien van ons werk.
Rignald Henriquez
Rignald Henriquez
2023-10-03
Goede service. Ervaren installateurs en goede kwaliteit panelen en omvormers. Echt top.
Ad van Kemenade
Ad van Kemenade
2023-10-03
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Kim Luth
Kim Luth
2023-09-21
Zonnepanelen gelegd door een top team! En indien ik nog vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar! Dankjewel mannen! Met name Willem, Olaf, René & Jo!
Friso Wiggers
Friso Wiggers
2023-09-18
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Sjaak Verhoeven
Sjaak Verhoeven
2023-09-07
Bedankt voor de prima uitgevoerde uitbreiding met 5 zonnepanelen als 2e systeem en goede service-monitoring van 1e systeem van 15 zonnepanelen inmiddels al weer 10 jaar oud beide met Enphase Micro omvormers. Komende jaren uitbreiding met Enphase accu pakket!!! ZZN verdiend als installateur Enphase goud-platina label.
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-08-30
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
cevdet celik
cevdet celik
2023-07-12
Ik ben erg tevreden over deze bedrijf, is vanaf kennismaking tot snelle installatie van 30 zonnepanelen op verschillende dak delen alles perfect gegaan, top monteur Olaf verdient zeker meeste lof succes jongens
Ruth Ottenheym
Ruth Ottenheym
2023-07-05
Wat een pracht werk hebben Jut (christian) en Jo geleverd. Zeer vriendelijk gasten. Harde werkers en zeer correct. Meedenkend. Alleen maar lof vanuit Tegelen bij van der Putten.