fbpx

Pakket 7 Enphase

Pakket 7

12 Ureco zonnepanelen met Enphase Micro-omvormer

vanaf €5.600,- 0% btw

430WP Lichtgewicht Glas-Glas Bifacial Denim zonnepanelen van top kwaliteit

Met Denim Glas/Glas N-Type zonnepanelen kiest u voor hoog vermogen en hoge prestaties. Deze zonnepanelen zijn volledig zwart en geven nette uitstraling op uw dak. Daarnaast profiteert u van 35 jaar productgarantie en 35 jaar vermogensgarantie.

Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie! Het paneel heeft een vermogen van 430 Wattpiek. Onder standaard omstandigheden produceert één zonnepaneel met dit vermogen jaarlijks 380 kWh aan energie.

Glas-Glas zonnepanelen van Denim Solar staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Deze Denim zonnepanelen zijn veel sterker dan het gemiddelde paneel en gaan veel langer mee door dubbel glas (voor- en achterkant).

  • Nederlands merk
  • Zonnepanelen Zuid Nederland is Premium Denim Partner
  • 35 jaar productgarantie
  • 35 jaar lang een lineaire prestatie garantie

Tevens kunt u het pakket configureren met bijvoorbeeld andere panelen van het merk JINKO, op verzoek kunnen wij ook andere merken leveren.

Offerte

Vraag nu een offerte aan!

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Pakket 7 Enphase met 12 Ureco Zonnepanelen
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Hoe we werken

Eerlijkheid staat bij ons voorop, we streven naar open en transparante communicatie, en hechten grote waarde aan vriendelijkheid jegens onze opdrachtgevers en collega’s, terwijl we onderling respect hoog in het vaandel dragen. Als bedrijf omarmen we een duidelijk innovatieve en ondernemende geest, voortdurend gericht op groei. We onderscheiden onszelf door niet alleen in de toekomst te investeren, maar ook door elke dag te evalueren hoe we onze prestaties kunnen verbeteren.

Het is onze voortdurende inzet voor kwaliteit die onze producten en diensten leidend en onderscheidend maakt in vergelijking met onze concurrenten. We zijn vastberaden om voorop te blijven lopen en te blijven vernieuwen, waardoor we ons positioneren als een vooruitstrevend en vooruitdenkend bedrijf.

Download onze datasheets

DENIM Glas Glas N-Type 430WP

Klik om het datasheet te downloaden

Jinko Solar N-Type Tiger Neo 430W

Klik om het datasheet te downloaden

Enphase IQ8MC

Klik om het datasheet te downloaden

Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor!

Uiteraard zijn wij trots op ons geleverde resultaat!
Daarom laten wij hieronder graag een kleine selectie zien van ons werk.

 

Rignald Henriquez
Rignald Henriquez
2023-10-03
Goede service. Ervaren installateurs en goede kwaliteit panelen en omvormers. Echt top.
Ad van Kemenade
Ad van Kemenade
2023-10-03
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Kim Luth
Kim Luth
2023-09-21
Zonnepanelen gelegd door een top team! En indien ik nog vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar! Dankjewel mannen! Met name Willem, Olaf, René & Jo!
Friso Wiggers
Friso Wiggers
2023-09-18
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Sjaak Verhoeven
Sjaak Verhoeven
2023-09-07
Bedankt voor de prima uitgevoerde uitbreiding met 5 zonnepanelen als 2e systeem en goede service-monitoring van 1e systeem van 15 zonnepanelen inmiddels al weer 10 jaar oud beide met Enphase Micro omvormers. Komende jaren uitbreiding met Enphase accu pakket!!! ZZN verdiend als installateur Enphase goud-platina label.
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-08-30
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
cevdet celik
cevdet celik
2023-07-12
Ik ben erg tevreden over deze bedrijf, is vanaf kennismaking tot snelle installatie van 30 zonnepanelen op verschillende dak delen alles perfect gegaan, top monteur Olaf verdient zeker meeste lof succes jongens
Ruth Ottenheym
Ruth Ottenheym
2023-07-05
Wat een pracht werk hebben Jut (christian) en Jo geleverd. Zeer vriendelijk gasten. Harde werkers en zeer correct. Meedenkend. Alleen maar lof vanuit Tegelen bij van der Putten.