fbpx

Zakelijk MKB

Zakelijk MBK

Verduurzaam jouw pand en
bespaar op je energiekosten.

Zonne-energie speelt een cruciale rol in hedendaagse bedrijfsvoering. Het is niet alleen essentieel voor het uitstralen van duurzaamheid als bedrijf, maar het versterkt ook de concurrentiepositie door de productiekosten te verlagen. 

Daarnaast stelt het verenigingen in staat om hun contributie betaalbaar te houden, biedt het de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn en waarborgt het de continuïteit van stichtingen.

Offerte op maat

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw pand? Aarzel niet om hieronder een offerte aan te vragen. Wij zullen een gedetailleerd plan opstellen, inclusief informatie over de mogelijke opwekking van zonne-energie, en je voorzien van deskundig advies.

Benodigd voor de offerte aanvraag

Wat is uw aansluitwaarde (deze kunt u opvragen bij de netbeheerder)? Dit bepaalt namelijk hoeveel zonnepanelen er mogelijk zijn op uw pand. Is de aansluitwaarde groter dan 3x80A (ampère)? Dan dien je terug levercapaciteit aan te vragen bij de netbeheerder. 
 
Bij meer dan 50 panelen is een Scope 12 keuring vereist. Bij sommige verzekeraars geldt deze keuring bij minder van 50 zonnepanelen. Vraag dit daarom alvast op bij uw verzekeraar. Wanneer een Scope 12 keuring vereist is dan moet een constructeur eerst onderzoek doen naar de dakconstructie.
FAQ

Meest gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meeste gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze

Doe een aanvraag

Uiteraard staat het u vrij om per e-mail of telefonisch contact op te nemen als u andere vragen heeft. In specifieke gevallen kan het voorkomen dat er eerst op locatie wordt gekeken voordat er een definitieve offerte uitgebracht kan worden.

01

Maak een afspraak

Vraag gemakkelijk online uw persoonlijke offerte aan en wij nemen contact met u op om op locatie te komen.

02

Schouw op locatie

Hierbij komen wij op locatie om een voorstel op maat te kunnen maken.

03

Definitieve offerte

Na de schouw op locatie sturen wij u een defenitieve offerte en nemen wij contact met u op.

04

Planning

Naar aanleiding van onze offerte plannen wij samen met u de montage in.

05

Vakkundige montage

Onze dakspecialist komt de zonnepanelen plaatsen en stelt de installatie in bedrijf.

FINANCIEring

Zonnepanelen kopen, huren of het warmtefonds

Door zelf uw panelen te financieren huurt u in feite van uzelf. Bij vele andere partijen leased of huurt u deze bij een 3e partij met veel randvoorwaarden en restricties.

Stel hier uw vraag aan Zonnepanelen Zuid Nederland en wij nemen spoedig contact met u op. Staat uw gewenste pakket er niet tussen, heeft u andere wensen? Wij staan u graag te woord. Normaal reageren wij binnen enkele uren. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor!

Uiteraard zijn wij trots op ons geleverde resultaat!
Daarom laten wij hieronder graag een kleine selectie zien van ons werk.

 

Rignald Henriquez
Rignald Henriquez
2023-10-03
Goede service. Ervaren installateurs en goede kwaliteit panelen en omvormers. Echt top.
Ad van Kemenade
Ad van Kemenade
2023-10-03
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Kim Luth
Kim Luth
2023-09-21
Zonnepanelen gelegd door een top team! En indien ik nog vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar! Dankjewel mannen! Met name Willem, Olaf, René & Jo!
Friso Wiggers
Friso Wiggers
2023-09-18
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Sjaak Verhoeven
Sjaak Verhoeven
2023-09-07
Bedankt voor de prima uitgevoerde uitbreiding met 5 zonnepanelen als 2e systeem en goede service-monitoring van 1e systeem van 15 zonnepanelen inmiddels al weer 10 jaar oud beide met Enphase Micro omvormers. Komende jaren uitbreiding met Enphase accu pakket!!! ZZN verdiend als installateur Enphase goud-platina label.
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-08-30
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
cevdet celik
cevdet celik
2023-07-12
Ik ben erg tevreden over deze bedrijf, is vanaf kennismaking tot snelle installatie van 30 zonnepanelen op verschillende dak delen alles perfect gegaan, top monteur Olaf verdient zeker meeste lof succes jongens
Ruth Ottenheym
Ruth Ottenheym
2023-07-05
Wat een pracht werk hebben Jut (christian) en Jo geleverd. Zeer vriendelijk gasten. Harde werkers en zeer correct. Meedenkend. Alleen maar lof vanuit Tegelen bij van der Putten.