fbpx

Werkwijze

Werkwijze

Vele klanten gingen u reeds voor!

Uiteraard staat het u vrij om per e-mail of telefonisch contact op te nemen als u andere vragen heeft. In specifieke gevallen kan het voorkomen dat er eerst op locatie wordt gekeken voordat er een definitieve offerte uitgebracht kan worden.

01

Maak een afspraak

Vraag gemakkelijk online uw persoonlijke offerte aan en wij nemen contact met u op om op locatie te komen.

02

Schouw op locatie

Hierbij komen wij op locatie om een voorstel op maat te kunnen maken.

03

Definitieve offerte

Na de schouw op locatie sturen wij u een defenitieve offerte en nemen wij contact met u op.

04

Planning

Naar aanleiding van onze offerte plannen wij samen met u de montage in.

05

Vakkundige montage

Onze dakspecialist komt de zonnepanelen plaatsen en stelt de installatie in bedrijf.

Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende online dakscan uit te voeren en een bijpassende offerte uit te brengen.

Stel hier uw vraag aan Zonnepanelen Zuid Nederland en wij nemen spoedig contact met u op. Staat uw gewenste pakket er niet tussen, heeft u andere wensen? Wij staan u graag te woord. Normaal reageren wij binnen enkele uren. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties

Ruim 20.000 klanten gingen je voor!

Uiteraard zijn wij trots op ons geleverde resultaat!
Daarom laten wij hieronder graag een kleine selectie zien van ons werk.
Rignald Henriquez
Rignald Henriquez
2023-10-03
Goede service. Ervaren installateurs en goede kwaliteit panelen en omvormers. Echt top.
Ad van Kemenade
Ad van Kemenade
2023-10-03
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Kim Luth
Kim Luth
2023-09-21
Zonnepanelen gelegd door een top team! En indien ik nog vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar! Dankjewel mannen! Met name Willem, Olaf, René & Jo!
Friso Wiggers
Friso Wiggers
2023-09-18
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Sjaak Verhoeven
Sjaak Verhoeven
2023-09-07
Bedankt voor de prima uitgevoerde uitbreiding met 5 zonnepanelen als 2e systeem en goede service-monitoring van 1e systeem van 15 zonnepanelen inmiddels al weer 10 jaar oud beide met Enphase Micro omvormers. Komende jaren uitbreiding met Enphase accu pakket!!! ZZN verdiend als installateur Enphase goud-platina label.
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-08-30
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
cevdet celik
cevdet celik
2023-07-12
Ik ben erg tevreden over deze bedrijf, is vanaf kennismaking tot snelle installatie van 30 zonnepanelen op verschillende dak delen alles perfect gegaan, top monteur Olaf verdient zeker meeste lof succes jongens
Ruth Ottenheym
Ruth Ottenheym
2023-07-05
Wat een pracht werk hebben Jut (christian) en Jo geleverd. Zeer vriendelijk gasten. Harde werkers en zeer correct. Meedenkend. Alleen maar lof vanuit Tegelen bij van der Putten.