fbpx

Over ons

Onze ervaring

10 jaar ervaring in verduurzaming door zonne-energie

Met meer dan 10 jaar ervaring in de verduurzaming door zonne-energie is ons zonnepanelen bedrijf een betrouwbare en toonaangevende speler op de markt.

We hebben een passie voor duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu door middel van zonne-energieoplossingen.

We begrijpen dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is en daarom staan we klaar om onze klanten te begeleiden gedurende het hele proces.

Onze missie

Het is onze missie om duurzame energie toegankelijk en rendabel te maken voor iedereen.

Onze visie

Het is onze visie om een wereld te creëren waarin duurzame energie centraal staat.

Hoe we werken

Eerlijkheid staat bij ons voorop, we streven naar open en transparante communicatie, en hechten grote waarde aan vriendelijkheid jegens onze opdrachtgevers en collega’s, terwijl we onderling respect hoog in het vaandel dragen. Als bedrijf omarmen we een duidelijk innovatieve en ondernemende geest, voortdurend gericht op groei. We onderscheiden onszelf door niet alleen in de toekomst te investeren, maar ook door elke dag te evalueren hoe we onze prestaties kunnen verbeteren.

Het is onze voortdurende inzet voor kwaliteit die onze producten en diensten leidend en onderscheidend maakt in vergelijking met onze concurrenten. We zijn vastberaden om voorop te blijven lopen en te blijven vernieuwen, waardoor we ons positioneren als een vooruitstrevend en vooruitdenkend bedrijf.

Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor!

Uiteraard zijn wij trots op ons geleverde resultaat!
Daarom laten wij hieronder graag een kleine selectie zien van ons werk.
Rignald Henriquez
Rignald Henriquez
2023-10-03
Goede service. Ervaren installateurs en goede kwaliteit panelen en omvormers. Echt top.
Ad van Kemenade
Ad van Kemenade
2023-10-03
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Kim Luth
Kim Luth
2023-09-21
Zonnepanelen gelegd door een top team! En indien ik nog vragen heb zijn ze altijd goed bereikbaar! Dankjewel mannen! Met name Willem, Olaf, René & Jo!
Friso Wiggers
Friso Wiggers
2023-09-18
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Sjaak Verhoeven
Sjaak Verhoeven
2023-09-07
Bedankt voor de prima uitgevoerde uitbreiding met 5 zonnepanelen als 2e systeem en goede service-monitoring van 1e systeem van 15 zonnepanelen inmiddels al weer 10 jaar oud beide met Enphase Micro omvormers. Komende jaren uitbreiding met Enphase accu pakket!!! ZZN verdiend als installateur Enphase goud-platina label.
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-08-30
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
cevdet celik
cevdet celik
2023-07-12
Ik ben erg tevreden over deze bedrijf, is vanaf kennismaking tot snelle installatie van 30 zonnepanelen op verschillende dak delen alles perfect gegaan, top monteur Olaf verdient zeker meeste lof succes jongens
Ruth Ottenheym
Ruth Ottenheym
2023-07-05
Wat een pracht werk hebben Jut (christian) en Jo geleverd. Zeer vriendelijk gasten. Harde werkers en zeer correct. Meedenkend. Alleen maar lof vanuit Tegelen bij van der Putten.