fbpx

Esdec

Esdec levert al sinds 2004 universele montagesystemen voor dakgebonden PV-installaties. Esdec is inmiddels internationaal marktleider op het gebied van montagematerialen voor platte en schuine daken.

Onze montagesystemen bestaan uit lichte, stevige componenten die het monteren van zonnepanelen vereenvoudigen en sneller maken. Met uitwisselbare onderdelen die op een veilige en handige manier bevestigd kunnen worden. Met één tool of zelfs helemaal tool-less. Zo hebben we de montagetijd met zo’n 40% verkort, en faciliteren we een foutloze plaatsing.
En we gaan verder dan het ontwikkelen van innovatieve montage systemen. We helpen solar professionals in enkele digitale stappen met een technisch voorstel, met slim project support, een maximale verzekerde waarde en opleidingen en trainingen. Online, op locatie of in ons Innovation Center, in Deventer. Met deze slimme services nemen we zoveel mogelijk gedoe weg en creëren we extra waarde. En dat die visie loont blijkt wel uit het feit dat inmiddels ruim 12000 installateurs in meer dan 10 landen Esdec zien als hun partner in mounting systems.

Onze andere merken

Logo of brand Growatt
Logo of brand Enphase
Logo of brand Jinko Solar
Logo of brand Denim