fbpx

Financiering

Financiering van zonnepanelen

Warmtefonds

Met laagdrempelige financiering maakt het Warmtefonds mogelijk dat je energiebesparende maatregelen kunt nemen voor jouw woning of appartementencomplex. Een lening afsluiten gaat snel, zonder verborgen kosten en tegen een aantrekkelijke rente. Zo maken we de verduurzaming van de gebouwde omgeving voor iedereen bereikbaar.

Voor meer informatie kijkt u hier https://www.warmtefonds.nl. Na de aanvraag stuur u ons het formulier toe welke wij voor u zullen ondertekenen zodat u de aanvraag kunt starten.
Het Warmtefonds is opgericht in 2013 (toen als Nationaal Energiebespaarfonds) en opereert in opdracht van de Rijksoverheid.


Zonnepanelen kopen of huren?

Door zelf uw panelen te financieren huurt u in feite van uzelf. Bij vele andere partijen leased of huurt u deze bij een 3e partij met veel randvoorwaarden en restricties. Bij ons bent u direct eigenaar wanneer u de zonnepanelen huurt. Door de financiering van de zonnepanelen bent u direct zelf 100% eigenaar. Daardoor bent u extreem flexibel in de toekomst. Bij veel partijen betaald u voor aanpassingen, of het verwijderen van de installatie wanneer u verhuisd. Het contract kan dan niet worden aangepast. Zonnepanelen kopen is echt de beste optie.

Geen antwoord op je vraag?

We begrijpen het als je meer vragen hebt over het verduurzamen van je leven door middel van zonne-energie. Stel ons al je vragen via het contact formulier.


Neem contact op